Skoči na vsebino

UPRAVLJANJE RADIJSKEGA SPEKTRA

Pripombe in mnenja na javni poziv za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je dne 5. 5. 2015 objavilo javni poziv za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije. Kot odziv na to obvestilo smo prejeli naslednje pripombe in mnenja, ki jih iz razloga transparentnosti delovanja objavljamo:

  

Javni poziv za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije - podaljšanje roka za prispevke do 5. 6. 2015

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport podaljšuje rok za posredovanje prispevkov za pripravo strateških usmeritev v okviru javnega poziva za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije, in sicer do petka, 5. 6. 2015.

 

Prosimo, da svoje prispevke posredujete na naslov gp.mizs@gov.si, s pripisom za ''700 MHz''.

 

Javni poziv za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo javni poziv za pridobitev mnenj o upravljanju radijskega spektra za mobilne komunikacije.

 

Zainteresirano javnost vabimo, da odgovore na vprašanja oz. svoje prispevke za pripravo strateških usmeritev poda do 1. 6. 2015, na naslov gp.mizs@gov.si, s pripisom za ''700 MHz''.