Skoči na vsebino

POČITNIŠKA DEJAVNOST

SEZNAM PROSTIH ENOT

(podatek na dan 23. 4. 2019)

 

PO ZIMSKI SEZONI 2018/2019

- PO ZIMSKI SEZONI 2018/2019 - SLOVENIJA (termini do 5.5.2019)

- PO ZIMSKI SEZONI 2018/2019 - ISTRA Novigrad (termini od 26.4. do 23.6.2019)

 

Izven razpisa se počitniške enote dodeljujejo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav, termine je potrebno predhodno rezervirati na tel. številki 01 478 1865. Telefonska rezervacija je veljavna največ en delovni dan.

 

Prijavite se z obrazcem Prijavnica za letovanje (ne velja za prijavo na razpis).  Prosimo vas, da izpolnjeno in lastnoročno podpisano prijavnico skenirate in nam jo pošljete na elektronski naslov: pocitnice.mju(at)gov.si

 

Po zaključku letovanja vas vljudno prosimo, da izpolnete elektronski obrazec "Poročilo o letovanju".

 

Uporabnik je dolžan ob dvigu ključev na recepciji poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije na lokaciji sami.

SEZNAM RECEPCIJ IN STROŠKI PRIJAVE TER TURISTIČNE TAKSE V RS

SEZNAM RECEPCIJ IN STROŠKI PRIJAVE TER TURISTIČNE TAKSE V RH

 

AKTUALNA OBVESTILA!

 

RAZPIS ZA POČITNIKOVANJE V POLETNI SEZONI 2019!

 

Z dnem 12. 4. 2019 smo objavili Razpis za počitnikovanje v poletni sezoni 2019. Razpis je namenjen izključno zaposlenim v organih državne uprave (na ministrstvih z organi v sestavi, vladnih službah in upravnih enotah). Na razpis se lahko prijavijo tudi upokojenci državne uprave, ter bivše Agencije RS za plačilni promet.

 

Na razpis se prijavite z obrazcem spletna prijava.  V okviru razpisa se lahko prijavite le z eno (1) spletno prijavo.

 

Za uporabo spletne prijave kliknite na povezavo, kjer se vam odpre spletni obrazec prijave, ki ga je potrebno v celoti izpolniti. S klikom na gumb "pošiljam" se prijava posreduje v strokovno službo ministrstva. Po zaključenem razpisu boste o rezultatih pisno obveščeni po elektronski pošti. Navodila za izpolnjevanje spletne prijave si lahko pogledate tukaj.

 

Rok za prijavo se izteče 26. 4 2019.

 

Na podlagi 27. člena Zakona o davku na dodano vrednost (Uradni list RS, št. 13/11 - uradno prečiščeno besedilo, 18/11, 78/11, 38/12, 83/12, 86/14, 90/15 in 77/18) se za najem počitniških zmogljivosti na Hrvaškem ne obračunava davek na dodano vrednost.

 

Zaposleni na drugih državnih organih in zunanji uporabniki se bodo lahko prijavili na proste termine po zaključenem razpisu, predvidoma od 27. 5. 2019 dalje.

 

 

PODATKI O POČITNIŠKI DEJAVNOSTI

 

KDO

Počitniške enote so namenjene zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti zaposlenih v organih državne uprave.

 

Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci organov državne uprave ter upokojenci Agencije RS za plačilni promet. V primeru prostih enot lahko le-te uporabljajo tudi zunanji interesenti, ki izkažejo zanimanje za letovanje v počitniških enotah ter neposredni proračunski uporabniki za namene opravljanja svoje dejavnosti.

 

 

KJE IN KAKO 

Počitniške enote se v poletni in zimski sezoni dodeljujejo na osnovi razpisa za počitnikovanje. O dodelitvi počitniških enot zaposlenim v oganih državne uprave v času razpisa odloča posebna komisija v okviru Direktorata za stvarno premoženje.

 

Kriteriji za dodelitev letovanja so določeni v Pravilniku o počitniški dejavnosti  in Pravilniku o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o počtiniški dejavnosti.

 

Izven razpisa in izven sezone se počitniške enote dodeljujejo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Termin je potrebno predhodno rezervirati na tel. št.: 01 478 1865. Telefonska rezervacija je veljavna največ 1 delovni dan.

 

Za doseganje čim večje izkoriščenosti počitniških enot izven sezone se v tem času zaračunavajo cene po ceniku, zmanjšane do 20 %.

 

Prosimo vas, da nam v 8 dneh po zaključenem letovanju izpolnite elektronski obrazec poročilo o letovanju, v katerega imate možnost vpisati vaše pripombe in predloge v zvezi z letovanjem.

  

 

SEZNAM POČITNIŠKIH ZMOGLJIVOSTI IN CENE LETOVANJ

 

Počitniške enote se nahajajo v Republiki Sloveniji in Republiki Hrvaški.

 

Cene uporabe počitniških enot so razvidne iz Cenika letovanja.

V ceno niso vključeni: turistična taksa, stroški prijave na recepciji, za enote na območju Hrvaške tudi strošek nezgodnega zavarovanja. Zneski po posameznih lokacijah so objavljeni v navodilih za uporabo apartmaja, ki ga prejmete skupaj z napotnico za letovanje.

 

Za počitniške enote v Sloveniji in na Hrvaškem, ki se oddajajo, smo pripravili krajši opis počitniških enot, vključno s slikovnim gradivom (OPOZORILO: slike so simbolične).

 

V počitniških enotah niso dovoljene domače živali!

 

Opis počitniških enot:

 

SLOVENIJA

HRVAŠKA

DODATNE INFORMACIJE

Za podrobnejše informacije in rezervacijo letovanja pokličite na tel. št. 01 478 1865.