Skoči na vsebino

AKTUALNO

Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA

Odpiranje prejetih prijav na Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij  izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA bo v torek 11. junija 2019 na Ministrstvu za javno upravo, Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana. Zaradi prevelikega števila prijav odpiranje ne bo javno.

 

JAVNI RAZPIS ZA RAZVOJ IN PROFESIONALIZACIJO NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA 2019

Ministrstvo za javno upravo je dne 24. 5. 2019 v Uradnem listu RS št. 34/19 objavilo Javni razpis za razvoj in profesionalizacijo nevladnih organizacij in prostovoljstva 2019.

 

Dodatne informacije o javnem razpisu lahko zainteresirani prijavitelji do 1. 7. 2019 dobijo izključno po elektronski pošti na naslovu: gp.mju@gov.si s pripisom: »JAVNI RAZPIS ZA RAZVOJ IN PROFESIONALIZACIJO NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA 2019« (za Urško Kavčič). 

 

Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij  izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA