Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

AKTUALNO

OBVESTILO - ODPIRANJE JAVNEGA RAZPISA za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019

Obveščamo vas, da je Strokovna komisija za Javni razpis za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019 sprejela odločitev, da odpiranje vlog zaradi velikega števila prejetih vlog, NE bo javno. 

 

Odpiranje bo potekalo v sredo, 10.7.2019 ob 9.uri v prostorih MJU.

Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA

Odpiranje prejetih prijav na Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij  izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA bo v torek 11. junija 2019 na Ministrstvu za javno upravo, Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana. Zaradi prevelikega števila prijav odpiranje ne bo javno.

 

JAVNI RAZPIS ZA RAZVOJ IN PROFESIONALIZACIJO NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA 2019

Ministrstvo za javno upravo je dne 24. 5. 2019 v Uradnem listu RS št. 34/19 objavilo Javni razpis za razvoj in profesionalizacijo nevladnih organizacij in prostovoljstva 2019.

 

Dodatne informacije o javnem razpisu lahko zainteresirani prijavitelji do 1. 7. 2019 dobijo izključno po elektronski pošti na naslovu: gp.mju@gov.si s pripisom: »JAVNI RAZPIS ZA RAZVOJ IN PROFESIONALIZACIJO NEVLADNIH ORGANIZACIJ IN PROSTOVOLJSTVA 2019« (za Urško Kavčič). 

 

Javni poziv 2019 za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij  izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije ali Urada za finančni mehanizem, Evropskega združenja za prosto trgovino – EFTA