Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

RAZPISI MEDNARODNIH ORGANIZACIJ

OBVESTILO

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019. Vse naše novejše objave najdete na novem spletnem mestu.

 Objave prostih delovnih mest od 1. julija 2019 dalje.

 

Na tej strani so objavljene povezave na spletne strani za zaposlitve v tujini in informacije o zaposlitvah v tujini, večinoma v ustanovah Evropske unije (Evropski parlament, Europol, evropska sodišča, agencije…), a tudi v drugih mednarodnih organizacijah. Na tem mestu niso zbrane vse možnosti zaposlitev v mednarodnih organizacijah, ki jih imajo državljani Republike Slovenije, ampak samo tiste, ki jih te organizacije z željo po objavi naslovijo na nas.

 

Praviloma se na razpisana delovna mesta lahko prijavijo državljani Republike Slovenije, sicer pa so razpisni pogoji sestavni del posameznih objav prostih delovnih mest.

 

Na tej strani so objavljene tudi druge informacije o  usposabljanju, izobraževanju v tujih institucijah.

 

http://www.mzz.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/razpisi_mednarodnih_organizacij_za_delovna_mesta/

 

Za posredovanje informacij in sprejemanje prijav so pristojne ustanove, ki objavljajo posamezna prosta delovna mesta. Rok za prijavo je določen s posameznim razpisom in velja ne glede na trajanje objave na tej strani.