Skoči na vsebino

NAPOVED DOGODKOV

11. 2. 2017

Minister Boris Koprivnikar bo v nedeljo, 12.2.2017, govorec na srečanju z naslovom »World Government Summit« v Dubaju

Na povabilo Združenih Arabskih Emiratov in Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj (OECD) bo v nedeljo, 12. februarja 2017, minister za javno upravo Boris Koprivnikar kot govorec nastopil na svetovnem srečanju vlad...

9. 2. 2017

Napoved: PZS: Predsednik vlade in pet ministrov bo prevzelo vloge mentorjev

V tretjem krogu programa Partnerstvo za spremembe si skupine, ki so v lanskem letu predlagale rešitve na pet izbranih izzivov, prizadevajo poiskati poti in načine, kako bi svoje predloge uresničile. Ena od skupin, ki si je za...

3. 2. 2017

Napoved: Slovenska državna uprava bo med prvimi na svetu, ki bo poskusila s souporabo električnih vozil - 7.2.

V torek, 7. februarja 2017, bomo zagnali pilotni projekt in kot ena prvih držav na svetu poskusno, za obdobje enega leta, vpeljali možnost souporabe električnih vozil za potrebe državne uprave. Pogodbo o souporabi električnih...

31. 1. 2017

Posvet na temo digitalizacije-GZS-2.2.

V dvorani Gospodarske zbornice Slovenije bo v četrtek, 2. februarja 2017, popoldan potekal posvet na temo digitalizacije.

31. 1. 2017

Napoved: regionalna delavnica na temo odprtih podatkov-31.1.

Danes bo v konferenčni dvorani na Langusovi potekala delavnica na temo odprtih podatkov oziroma Open Data. Poleg slovenskih udeležencev bodo navzoči tudi gostje iz Hrvaške, Srbije, Nizozemske, Francije in Velike Britanije.

26. 1. 2017

Napoved: Minister za javno upravo Boris Koprivnikar v uvodnem nagovoru širše o podatkih, ki jih ima država o državljanih

Program dogodka, ki bo jutri, v petek, 27. januarja 2017, potekal v dvorani Zdravniške zbornice Slovenije (Dunajska 162, Ljubljana), bo nosil naslov »Pravice posameznikov in dolžnosti upravljavcev osebnih podatkov po novi...

26. 1. 2017

Na 9. Informativi portali MJU in debata z ministrom Koprivnikarjem"Digitalizacija v Sloveniji - četrta industrijska revolucija"

Ta konec tedna (v petek in soboto, 27. in 28. januarja 2017), poteka 9. Informativa - sejem izobraževanja in poklicev, na katerem se bo predstavljalo tudi Ministrstvo za javno upravo.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

    NAPOVEDUJEMO...

 

Tedenska napoved dogodkov je okvirna, zato v tekočem tednu lahko prihaja do sprememb. Prosimo, da sledite vabilom in napovedim, ki jih ob posameznih dogodkih objavljamo na naših spletnih straneh oz. pošiljamo po elektronski pošti.

4. do 12. februar 2017

 

torek, 7. februar 2017

Kot ena prvih držav na svetu bomo poskusno zagnali pilotni projekt možnosti souporabe električnih vozil za potrebe državne uprave. Projekt peljemo v sodelovanju ministrstvi za javno upravo in za infrastrukturo s podjetjem  Avant car d.o.o. Predstavitev projekta ob 12. uri (Ministrstvo za javno upravo, Tiskovno središče, Tržaška 21).

 

7. februarja obeležujemo Dan varne rabe interneta (www.safe.si). Ob tej priložnosti bomo tudi na Ministrstvu za javno upravo pripravili interno delavnico o varni rabi interneta, namenjeno staršem, zaposlenim na MJU.

 

petek, 10. februar 2017

Partnerstvo za spremembe: srečanje članov vlade, ki kot mentorji vstopajo v program partnerstva, s svojimi mentoriranci (ob 12. uri, Vila Podrožnik).

 

nedelja, 12. februar 2017

Minister Boris Koprivnikar se bo udeležil svetovnega srečanja vlad "World Government Summit" v Dubaju, kjer bo imel tudi panel o vladnem upravljanju "Future Governence" (Dubaj, 12. do 14 februar 2017).