Skoči na vsebino

NOVICA

EU projekt, moja zgodba: Video "STOP Birokraciji" med tremi najboljšimi

Ekipa projekta STOP Birokraciji je uspešno sodelovala na video natečaju »EU projekt, moja zgodba«, ki je v organizaciji Službe vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko potekal v oktobru in novembru 2018.

V natečaju so lahko sodelovali projekti, ki so bili v Sloveniji sofinancirani iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Glavni cilj natečaja je bil aktivno odkrivati sledi evropskih sredstev, ki so se ujeli v kratke videoposnetke.

 

Po zaključku glasovanja, ki je potekalo do 10. decembra 2018 (na spletni strani SVRK), so razglasili zmagovalce video natečaja "EU projekt, moja zgodba".

 

Video STOP birokraciji je žirija, sestavljena iz članov neformalne kohezijske mreže, prepoznala kot najboljšega. Po številu glasov oddanih na spletni strani je zmagal video Znanstveniki proti plastiki, strokovna žirija pa je največ točk namenila video predstavitvi projekta Oskrba s pitno vodo na območju Domžale - Kamnik.

 

Hvala vsem, ki ste glasovali in s tem izrazili tudi podporo našemu delu ter pojektu STOP Birokraciji ter na ta način prispevali k večji prepoznavnosti dobrih zgodb, ki jih ustvarjamo na ministrstvu.

 

Podrobnosti o natečaju.