Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Ministrov novoletni sprejem načelnic in načelnikov upravnih enot

V petek, 21. decembra 2018, je bil v konferenčni dvorani Ministrstva za javno upravo novoletni sprejem pri ministru Rudiju Medvedu.

Sprejem je s kratkim pregledom dela upravnih enot leta 2018 odprla vodja Službe za upravne enote na ministrstvu Darja Drnovšek in se ob tej priložnosti iskreno zahvalila za dobro in konstruktivno delo vsem zaposlenim na upravnih enotah.


Minister za javno upravo Rudi Medved je med drugim dejal: "Drage moje načelnice in načelniki upravnih enot. Rad bi vam povedal, da imam sam poseben odnos do upravnih enot, saj izhajam iz lokalnega okolja. Dobro vem, kaj pomeni uspešno delo sodelavk in sodelavcev iz upravnih enot za državljanke in državljane, zaradi katerih smo vsi skupaj tu. Vi ste odraz države in po vaši zaslugi ima država na terenu zelo prijazen obraz."


Novoletni sprejem 58 načelnic in načelnikov upravnih enot se je zaključil s prijetnim druženjem in nizanjem idej za prihajajoče leto.