Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Predstavitev vsebinskih in tehničnih novosti sistema javnega naročanja – tokrat v Kranju

Sodelavci Direktorata za javno naročanje so v sklopu niza predavanj po celotni Sloveniji danes, v ponedeljek, 4. februarja 2019, gostovali v Kranju. V dvorani UE Kranj so prisotnim zainteresiranim predstavili vsebinske in tehnične novosti sistema javnega naročanja, zlasti novelo Zakona o javnem naročanju ZJN-3A, katere namen je povečanje socialno odgovornega naročanja.

Da bi naročnikom podali čim bolj uporabne informacije, znanja in orodja, tudi v povezavi z zahtevo po bolj socialno odgovornem javnem naročanju, smo na ministrstvu konec lanskega leta pričeli s predstavitvami omenjene novele ter drugih bistvenih uporabnih vsebin in tehničnih novosti na področju sistema javnega naročanja - decembra v Mariboru, januarja v Ljubljani, danes v Kranju.


Srečanje z naročniki ni namenjeno zgolj podajanju informacij s strani direktorata, temveč priložnost za izmenjavo mnenj, izkušenj in težav, s čimer direktorat pridobi izjemno pomembne povratne informacije o sistemu javnega naročanja s strani uporabnikov. Predstavniki oz. strokovni sodelavci direktorata v okviru teh predstavitev odgovarjajo tudi na najpogostejše dileme in vprašanja iz prakse.