Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Napoved dogodkov za teden od 1. aprila do 7. aprila 2019

V ponedeljek, 1. aprila 2019, bodo na Direktoratu za javno naročanje začeli izvajati usposabljanja za uporabnike tehnološko prenovljenega e-Kataloga, ki je namenjen naročanju blaga in deluje v okviru informacijskega sistema e-JN.

 

V torek, 2. aprila 2019, bo minister za javno upravo Rudi Medved predstavnikom parlamentarnih strank predstavil dosedanji potek spreminjanja volilne zakonodaje. Predstavitev bo potekala od 13. ure dalje v veliki parlamentarni dvorani (poslopje Državnega zbora RS, Šubičeva 4, Ljubljana). 

 

V četrtek, 4. aprila 2019, se bo minister za javno upravo Rudi Medved udeležil slovesnosti ob odprtju prenovljenih prostorov Doma na Vidmu (Gregorčičeva cesta 2, Ilirska Bistrica). Slovesnost se bo začela ob 13.30. uri.

 

V četrtek, 4. aprila 2019, se bo ponovno sestala Delovna skupina za pripravo predlogov za zmanjšanje stroškov občin. Obravnavala bo predloge z delovnih področij pravosodja, zdravja in gospodarskega razvoja in tehnologije. 

 

V petek, 5. aprila 2019, bo minister za javno upravo Rudi Medved sprejel veleposlanika Ruske federacije Nj. Eksc. Dr. Doku Gapurovič Zavgajeva. Srečanje bo ob 12. uri v kabinetu ministra za javno upravo.