Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Minister Rudi Medved na slovesnem odprtju prenovljenih prostorov Dom na Vidmu (Ilirska Bistrica)

Minister za javno upravo Rudi Medved se bo v četrtek, 4. aprila 2019, ob 13.30 uri, udeležil slovesnega odprtja prenovljenih prostorov Doma na Vidmu v Ilirski Bistrici, v katerih že od marca 2019 pod isto streho delujejo Upravna enota Ilirska Bistrica, Center za socialno delo Primorsko – Notranjska, enota Ilirska Bistrica ter Zavod RS za zaposlovanje, Urad za delo Ilirska Bistrica.

Gre za zelo pomembno pridobitev, s pomočjo katere postajajo javne ustanove še prijaznejše do svojih uporabnikov ter nudijo svoje storitve na enem mestu.


Na dogodku bo minister Medved tudi slavnostni govornik, goste pa bodo nagovorili tudi  Breda Božnik, državna sekretarka na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Emil Rojc, župan občine Ilirska Bistrica.

 

Po uvodnem delu bo sledilo simbolno rezanje traku ter ogled prostorov novega upravnega centra. Dogodek bodo popestrili tudi učenci Glasbene šole Ilirska Bistrica in skupina Volk Folk, so sporočili organizatorji prireditve.

 

Vljudno vabljeni v Ilirsko Bistrico (avla Dom na Vidmu, Gregorčičeva cesta 2,  Ilirska Bistrica).

 

 

(Kontakt za MJU: Vanja Režonja Utenkar, T:  01 478 8886, M: 031 790 532.)