Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Srečanje notranjih trenerjev, prihodnjih ambasadorjev kompetenčnega modela-četrtek, 18.4.

V okviru projekta Vzpostavitev kompetenčnega modela v državni upravi intenzivno potekajo zaključne aktivnosti. Metodologija projekta vzpostavitve modela kompetenc za državno upravo je od samega začetka predvidevala intenzivno vključevanje in sodelovanje širokega kroga zaposlenih v državni upravi ter transparentno in ažurno komuniciranje nastajajočih rešitev. Navedeno je vključevalo tudi usposabljanja kadrovskih strokovnjakov za uporabo kompetenčnega modela (»Train the trainer«).

Usposabljanja so bila izvedena z namenom nadaljnje podpore in prenosa znanj pri uporabi kompetenčnega modela za presojo temeljnih, vodstvenih in delovno specifičnih kompetenc.

 

Udeležilo se jih je 30 udeležencev, predstavnikov organov državne uprave, s katerimi je bilo izvedenih 6 celodnevnih interaktivnih delavnic.

 

V četrtek, 18.4.2019 od 13. ure dalje, bo v Gradu Tivoli v Ljubljani potekalo zaključno srečanje notranjih trenerjev.

 

Vabimo vas, da se pridružite srečanju in pozdravite notranje trenerje, ki bodo v nadaljevanju ambasadorji kompetenčnega modela.

 

Program:

13.00 Uvod s pozdravom

13.15 Vloga humorja pri delu

13.45 Zahvale

14.15 Druženje 

15.30 Zaključek