Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Zaključni dogodek 5. kroga Partnerstva za spremembe

Partnerstvo za spremembe, inovativna platforma sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju, ki jo vodita Ministrstvo za javno upravo Republike Slovenije in AmCham Slovenija, je v 5. krogu »Povezana za akcijo« iskala izzive, katerih rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje, znova izmenjala več deset zaposlenih in dokazovala, da je sodelovanje ključ do uspeha.

Ekipe bodo svoje rezultate predstavile na zaključnem dogodku 5. kroga Partnerstva za spremembe, Prešernova cesta 10, Ljubljana.

 

Na odru se bodo predstavili vsi trije izzivi:

'Učitelj sem/Učiteljica sem! Primeri dobrih praks učiteljev v osnovnih šolah', AmCham Komisija za prihodnost dela in izobraževanja
'Izpisovanje zahteve za izdajo gradbenega dovoljenja – preprosta naloga, ki jo zmore vsak', Upravna enota Šmarje pri Jelšah
'Povečanje dosega (uporabe) e-storitev javne uprave', Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES)

 

Zbrane bosta nagovorila Mojca Ramšak Pešec, državna sekretarka Ministrstva za javno upravo Republike Slovenije in Nevenka Kržan, predsednica AmCham Slovenija in senior partnerka KPMG.

 

Dogodek bo povezoval igralec in voditelj Miha Brajnik, z nami na odru pa bodo tudi predstavniki komisije navdiha za Partnerstvo.