Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Napovednik za teden 3. - 9. junij 2019

3. in 4. junij 2019 Generalni direktor Direktorata za javni sektor Peter Pogačar se bo udeležil zasedanja neformalnega Evropskega združenja za javno upravo (EUPAN), kjer se bo med drugim razpravljalo o digitalnih kompetencah in etiki v javni upravi. Slovenija bo prevzela predsedovanje EUPAN-u v drugi polovici 2021, trenutno pa mu predseduje Romunija.

 

5. junij 2019 Minister za javno upravo Rudi Medved bo sodeloval na drugem poslovnem forumu pobude Treh morij, ki ga gosti predsednik vlade Marjan Šarec v Ljubljani. Sodeloval bo na panelu o digitalizaciji, kjer bo razprava potekala na temo priložnosti razvoja države s pomočjo digitalizacije. Poslovni forum poteka vzporedno z vrhom pobude Tri morja, ki ga v Ljubljani in na Brdu pri Kranju gosti predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

 

5. junij 2019 Ministrstvo za javno upravo bo na informativni delavnici podrobneje predstavilo javni razpis za potencialne prijavitelje. Delavnica bo potekala ob 10. uri v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana. Zaradi velikega zanimanja bo organizirana dodatna informativna delavnica in sicer v četrtek, 6. 6. 2019 ob 10 uri v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana.

 

7.junij 2019 Minister za javno upravo Rudi Medved se bo udeležil zasedanja Sveta Evropske unije za promet, telekomunikacije in energijo (TTE) v Luxembourgu. Ministri bodo med drugim razpravljali o Uredbi o e-zasebnosti.