Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Minister Rudi Medved slavnostni govornik ob odprtju prenovljenih prostorov UE Lendava ter na delovnem srečanju z načelniki

Minister Rudi Medved bo s sodelavci, v sredo, 19. junija 2019 ob 10.30 uri obiskal Upravno enoto Lendava (Trg ljudske pravice 5), kjer se bo naprej srečal z načelniki upravnih enot: Lendava, Murska Sobota, Gornja Radgona ter načelnico UE Ljutomer. Delovno srečanje bo namenjeno pregledu aktualnega dogajanja v omenjenih upravnih enotah ter ostalih odprtih vprašanjih (organizacijskih, prostorskih in kadrovskih zadevah).

Delovnemu srečanju z načelniki bo sledilo slavnostno odprtje prenovljenih prostorov Upravne enote Lendava, ki so v tem mesecu dobili končno podobo. Poslopje Upravne enote Lendava je bilo namreč deležno celovite obnove. Šlo je za energetsko sanacijo, notranjo obnovo z zamenjavo dotrajane pisarniške opreme in gradnjo prizidka dvigala.

 

Slavnostni govornik prireditve bo minister za javno upravo Rudi Medved.


Vabljeni na fototermin pred začetkom srečanja z načelniki ter slavnostno odprtje.


Časovnica:


10.30 – sprejem ministra in rokovanje z načelnikom UE Lendava (fototermin)
10.30 – 12.00 – pogovor z načelniku upravnih enot (zaprto za javnost)
12.00 – 13.00 – slavnostna prireditev ob odprtju prenovljenih prostorov UE Lendava (nagovor ministra Rudija Medveda in načelnika UE Lendava  (odprto za medije)
13.00 – ogled prostorov in predstavitev fresk sejne sobe (odprto za medije)

 

Po dogodku bosta minister Rudi Medved in načelnik UE Lendava Štefan Gjerkeš na voljo za izjave za medije tudi na temo srečanja z ostalimi načelniki upravni enot.