Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PILOTNI PROJEKT CILJNO VODENJE

Ker vemo!

 

         

   
Odličnost izvajanja storitev javne uprave za državljane in gospodarstvo je naše vodilo. Zavedanje pomena doprinosa vsakega posameznika za dosego skupnih ciljev in odličnosti pa temelj, na katerem snujemo sistem ciljnega vodenja. Z upoštevanjem vseh elementov uspeha bomo lahko dosegli strateške cilje, razvoj in rast javne uprave.

 

Postavili smo tri temeljne stebre iz katerih izhajajo naši cilji:


1. organizacijska naravnanost – da bomo bolj učinkovito organizirani, se hitreje odločali, imeli prijazno delovno okolje,..
2. osebna naravnanost – ki vodi k večji odgovornosti, zavzetosti, integriteti javnih uslužbencev,…,
3. rezultat – s pomočjo katerega bomo nudili boljše in koristne storitve, povečali zaupanje v javno upravo, prispevali k kakovosti življenja državljanov…

 

Naša vizija je dolgoročna, razvojno usmerjena; skozi vpeljavo sistema ciljnega vodenja spodbujamo inovativne pristope, želimo doseči nekaj več – dodano vrednost in partnersko sodelovanje.
 
Skozi vpeljavo sistema ciljnega vodenja spodbujamo inovativne pristope in krepimo partnersko sodelovanje. Zaposleni imajo možnost predlagati izboljšave in poleg lastnega razvoja doprinesti tudi k razvoju organizacije. Rezultati pilotnega projekta, ki poteka v sodelovanju s SVRK, bodo informacijsko podprti v okviru projekta IS HR-rast.

 

 

Več podrobnosti o projektu tukaj.